top of page
  • Writer's pictureKarPo

Otteluraportti: KarPo - Jäntevä 0-4

Harjoitus ottelu 2.12.- Ruonalan Halli

KarPo vs. Jäntevä 0-4 (0-3)

2 min 0-1 Seppä

11 min 0-2 Seppä

19 min 0-3 Seppä

31 min 0-4 Seppä


KarPo pelasi talven ensimmäisen harjoitusottelunsa sunnuntaina ja sai railakkaasti turpaansa samassa Kutosen lohkossa pelaavalta Jäntevältä lukemin 4-0. Ottelu kesti noin 2 x 30 minuuttia ja KarPo uinahti molempien puoliskojen alussa, kun, Henri 'Tussu' Seppä onnistui maalinteossa heti aloitusvihellysten jälkeen. Seppä takoi ottelussa kaikki Jäntevän maalit. Jäntevä hallitsi pitkälti kenttätapahtumia ja juoksutti etenkin KarPon keskikenttää pahemman kerran.


Jäntevän keskikentällä peliä moottoroi 152 Veikkausliigaottelua pelannut Vesa Helenius. KarPon paidassa nähtiin sen sijaan muutamia debyyttejä, kun Elmeri Mäkelä pelasi koko ottelun maalilla ja kärjessä Mikko Takkinen osoitti omaa potentiaaliaan hakeutumalla useaan hyvään maalipaikkaan, mutta maaliin asti pallo ei vielä tällä kertaa tietään löytänyt. Myös Tuomas Heino, ja Tino Mikkola debytoi KarPon keskikentällä. Tino Mikkola pääsikin puskemaan pallon tyhjään maaliin, mutta KarPon epäonneksi tilanne vihellettiin paitsioksi.


KarPo jatkaa treenaamista kerran viikossa, mutta seuraava harjoitusottelu pelataan todennäköisesti vasta joulukinkkujen sulattelun jälkeen.


Tässä vielä osa pelistä videoituna.

https://www.youtube.com/watch?v=uZXQUi1R3dQ&t=1619s


90 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page